fredag, november 09, 2007

Internet.

Alltså, vad gör folk på internet? Hur kan det ta sån tid? Jag försöker surfa bort tid just nu och nä, nu har det gått en halvtimme, jag har hunnit kolla mailen 8 gånger och facebook lika många och lite bloggar hit å dit och sen då? Vad gör ni? Är det nåt hypat community jag missat här eller?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hockeysnack, modohockey.se och vovve.net kan fördriva en hel del tid på bra dagar...

Annars kan jag rekommendera Tetris på Facebook. Eller bash.org om man inte redan läst allt på den sidan. Magnus Betnérs forum om du inte varit där förr. Leta efter roliga klipp på Youtube (kräver iofs att man sitter vid en dator där man kan höra ljud). Kolla på hus på Hemnet eller roliga prylar på Blocket. På Åhléns hemsida har de en "gör ett rum mysigt"-funktion som är lite småskoj. Läsa bokbloggar. Klicka sig vidare från en blogg till en okänd blogg till en annan blogg.

Fast ärligt talat. Jag är också skitkass på att fördriva tid. Just när man BEHÖVER fördriva tid känns internet oftast trist.

IKMK sa...

Jag ska genast surfa till Åhlens. Nu har jag snart tittat igenom alla gamla avsnitt på Kanal 5 som finns upplagda, jag ratar Youtube, jag tycker det är jobbigt.
Och jag är ju inte hockeyfreak, eller vovvefreak för den delen..
Hemnet gör mig bara fylld av hemlängtan..